English AAA
fcMiles Kilometer Registratie

Auto's selecteren, toevoegen en wijzigen


Gegevens van de auto wijzigen

PreferencesTop CarList Om de gegevens van een auto te wijzigen, kiest u onderaan het scherm de tab Instellingen.

Bovenaan in het instellingen scherm wordt achter Auto de huidige auto getoond. Tik hierop om de lijst met Auto's te tonen.

Tik in de lijst met Auto's bij de auto die u wilt wijzigen op de button ButtonDisclose. Het scherm Wijzig Auto wordt nu getoond met de geselecteerde auto.
Top Top
CarEdit U kunt hier de gegevens van uw auto wijzigen door op het veld te tikken dat u wilt wijzigen.

Nadat u de gewenste gegevens hebt gewijzigd, drukt u op de button ButtonDone (rechtsboven) om de gewijzigde gegevens op te slaan.

Let op: Wijzig het Kenteken NIET, tenzij u het eerder foutief had ingevoerd. Wanneer u het kenteken van de auto wijzigt, verandert dit voor ALLE eerder ingevoerde ritten van de auto! Hebt u een nieuwe auto, wijzig dan dus NIET de al aanwezige auto, maar voeg een nieuwe auto toe, zoals hieronder beschreven bij een nieuwe auto toevoegen.

Wat u invult bij Omschrijving, Merk en Type wordt afgedrukt op uw ritten overzicht. Als u de Kilometerstand invult of wijzigt, wordt deze overgenomen bij de eerst volgende nieuwe rit voor deze auto, mits hij gelijk of HOGER is dan de eindstand van de laatste rit.

Als u op het veld Beschikbaar vanaf tikt, verschijnt een datum selectiescherm. Hier kunt u de datum selecteren waarop u voor het EERST beschikte over de auto. Als u geen datum selecteert, wordt op het ritten overzicht verondersteld dat u vanaf het begin van de periode over de auto beschikte.

Bij Tot en met kunt u de datum selecteren waarop u voor het LAATST beschikte over de auto. Als u geen datum selecteert, wordt op het ritten overzicht verondersteld dat u in ieder geval tot het einde van de periode over de auto beschikte.
Top Top