English AAA
fcMiles Kilometer Registratie

Auto's selecteren, toevoegen en wijzigen


Een nieuwe auto toevoegen

PreferencesTop CarList Om een nieuwe auto toe te voegen kiest u onderaan het scherm de tab Instellingen.

Bovenaan in het instellingen scherm wordt achter Auto de huidige auto getoond. Tik hierop om de lijst met Auto's te tonen.

Tik vervolgens rechts bovenaan op de lijst met auto's op ButtonAdd om een nieuwe auto toe te voegen.
Top Top
CarNew CarSelectAvailableFrom Het scherm Nieuwe Auto wordt nu getoond.

Vul in ieder geval het Kenteken van de auto in. Bij een nieuwe auto kunt u snel naar het volgende invoerveld gaan door op de button Volgende te tikken, onderaan het toetsenbord.

Wat u invult bij Omschrijving, Merk en Type wordt afgedrukt op uw ritten overzicht. Als u de Kilometerstand invult, wordt deze overgenomen bij de eerst volgende nieuwe rit voor deze auto.

Als u op het veld Beschikbaar vanaf tikt, verschijnt een datum selectiescherm. Hier kunt u de datum selecteren waarop u voor het EERST beschikte over de auto. Druk op de button ButtonDone (rechtsboven) om de geselecteerde datum te bevestigen. Als u geen datum selecteert, wordt op het ritten overzicht verondersteld dat u vanaf het begin van de periode over de auto beschikte.
Top Top
Bij Tot en met kunt u de datum selecteren waarop u voor het LAATST beschikte over de auto. Als u geen datum selecteert, wordt op het ritten overzicht verondersteld dat u in ieder geval tot het einde van de periode over de auto beschikte.

Nadat u de gewenste gegevens hebt ingevuld en geselecteerd, drukt u op de button ButtonDone (rechtsboven) om de gegevens van de auto op te slaan. U ziet de nieuwe auto nu verschijnen in de lijst met Auto's.

Tik op de nieuwe auto om deze te selecteren en terug te keren naar het instellingen scherm. In het instellingen scherm wordt achter Auto nu de nieuwe auto getoond.

Let op: Tik in de lijst op de nieuwe auto zelf om deze te selecteren, NIET op de button ButtonDisclose. Deze button is bedoeld om de auto te wijzigen.

Kies nu onderaan het scherm de tab Rittenlijst. fcMiles toont nu een lege rittenlijst met het kenteken van de nieuwe auto.
Top Top
CarListWithNew PreferencesCarWithNew TripListWithNewCar
Top Top